Tegelatelier.

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website Tegelatelier.info, door de website te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.

Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van Tegelatelier.info. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder schriftelijke toestemming van Tegelatelier.info. Onderdelen die u kopieert om voor u persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heeft u geen schriftelijke toestemming voor nodig.

Tegelatelier.info doet haar uiterste best om de informatie op de website up-to-date te houden. De inhoudt van de website wordt dan ook regelmatig aangepast en aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat. De prijzen zijn ondervoorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

Tegelatelier.info mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. Terra Maison.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

De informatie die Tegelatelier.info op haar website verschaft kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel.

Tegelatelier.info is niet aansprakelijk voor informatie en webinhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is Tegelatelier.info niet verantwoordelijk voor de webinhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met Tegelatelier.info. Als u via een link op de webpagina de website Tegelatelier.info verlaat, neemt Tegelatelier.info afstand van alle aansprakelijkheid.

Tegelatelier.info is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.

Over onsNew arrivalsHardsteen lookRiverdale
AdresgegevensAanbiedingKeramisch parketWoondecoraties
OpeningstijdenMerkenMozaïekOutlet Toppers
DisclaimerWebshop TegelsProjectenWebshop Terra Maison
© 2020 - Tegelatelier. Webdesign by: Terra-IT