Tegelatelier.

Keramisch parket


Van Terra Maison | Tegelatelier. Niet van echt hout te onderscheiden.


Eerlijk is eerlijk. Er zijn eerder tegels met een houtlook geweest, jaren geleden. Deze zijn met stille trom vertrokken; het was het nèt niet.

Maar nu zijn ze terug. En hoe! Er is meer aanbod dan ooit. Wat een kwaliteit, wat een kleuren en structuren! Tegels als echte planken, met lengtes van 1,20 m¹. Ideaal voor de behaaglijke combinatie met vloerverwarming. Maar wat dacht u van in de badkamer? Een tegel is niet bang voor vocht, keramisch parket dus ook niet...

In onze showroom vindt u de collecties van een vijftal fabrikanten. Onder andere Lafaenza,  Sant d'agostino, Marazzi en Rex presenteren hun houtcollecties.

 


"Ideaal in combinatie met vloerverwarming."


Deskundig advies
Uw tegels uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk. U vindt bij ons complete combinaties die perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo kunt u, met gratis advies, uw woning op het gebied van tegels en/of natuursteen compleet inrichten.

Wij verwerken het ook voor u
Wilt u liever alles in één hand houden, de levering van de tegels maar ook het verwerken ervan? Ook dat kan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmannen. Of het nu gaat om tegels of natuursteen: wij nemen de regie.
 
Nieuw bouwen of verbouwen? Kom naar Terra Maison | Tegelatelier!
We heten u van harte welkom in onze showroom in Bunschoten. U vindt ons op Industrieterrein De Haarbrug, Energieweg 13, route >>. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
 
Wilt u meer weten over ons, heeft u vragen of wilt u gratis advies?
Neem vrijblijvend contact met ons op, per telefoon: 033 2980868 of per mail >>.

 

       

 


De juiste sfeer. Met tegels van Terra Maison.


Over onsNew arrivalsHardsteen lookRiverdale
AdresgegevensAanbiedingKeramisch parketWoondecoraties
OpeningstijdenMerkenMozaïekOutlet Toppers
DisclaimerWebshop TegelsProjectenWebshop Terra Maison
© 2020 - Tegelatelier. Webdesign by: Terra-IT