Tegelatelier.

Welkom op de site van Terra Maison | Tegelatelier.


De specialist in tegels en natuursteen van Bunschoten-Spakenburg en omgeving.


In onze ruime en sfeervolle tegelshowroom in Bunschoten vindt u meer dan 2.000 soorten tegels voor vloer en wand overzichtelijk gepresenteerd. Terra Maison | Tegelatelier biedt een scala aan wandtegels, vloertegels en natuursteen voor binnen en buiten.

Bij Terra Maison | Tegelatelier in Bunschoten-Spakenburg vindt u tegels voor allerlei toepassingen, uiteraard voor woonkamer, keukens en badkamers, maar ook tegels die geschikt zijn voor zwaardere belastingen of tegels die moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden voor bijvoorbeeld antislip of tegels die vorstbestand moeten zijn.

Naast minder bekende (maar daardoor zeker niet minder goede) merken zijn gerenommeerde tegelfabrikanten zoals Sphinx, Mosa en Villeroy & Boch goed vertegenwoordigd. U vindt in onze tegelshowroom in Bunschoten vele stijlen en formaten.

Ook voor de doe-het-zelver heeft Terra Maison | Tegelatelier in Bunschoten-Spakenburg naast tegels de benodigde professionele materialen, zoals tegellijmen en voegproducten van Eurocol en profielen van Schlüter in ons magazijn te Bunschoten op voorraad.

Hierbij brengen wij graag een goed advies uit om de klus tot volle tevredenheid te kunnen klaren.

Tot ziens in onze tegelshowroom in Bunschoten. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend. Door de jarenlange ervaring op het gebied van tegels en natuursten bent u hier op het juiste adres voor een professioneel advies.

Het team van Terra Maison | Tegelatelier

 


"Ontwerp je eigen unieke vloer met deze accenttegels."


 

Deskundig advies
Uw tegels uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk. U vindt bij ons complete combinaties die perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo kunt u, met gratis advies, uw woning op het gebied van tegels en/of natuursteen compleet inrichten.

Wij verwerken het ook voor u
Wilt u liever alles in één hand houden, de levering van de tegels maar ook het verwerken ervan? Ook dat kan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmensen. Of het nu gaat om tegels of natuursteen: wij nemen de regie.
 
Nieuw bouwen of verbouwen? Kom naar Terra Maison | Tegelatelier!
We heten u van harte welkom in onze showroom in Bunschoten. U vindt ons op Industrieterrein De Haarbrug, Nijverheidsweg 16, 3751 LP Bunschoten. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
 
Wilt u meer weten over ons, heeft u vragen of wilt u gratis advies?
Neem vrijblijvend contact met ons op, per telefoon: 033 2980868 of per mail >>.

 


Nieuws & agenda
 

VANWEGE EEN REORGANISATIE IS ONZE SHOWROOM IN BUNSCHOTEN OP DIT MOMENT GESLOTEN.

VOOR VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN PER MAIL INFO@TEGELATELIER.INFO

 


Over onsNew arrivalsHardsteen lookRiverdale
AdresgegevensAanbiedingKeramisch parketWoondecoraties
OpeningstijdenMerkenMozaïekOutlet Toppers
DisclaimerWebshop TegelsProjectenWebshop Terra Maison
© 2020 - Tegelatelier. Webdesign by: Terra-IT