Tegelatelier.

Natuursteen


van Terra Maison | Tegelatelier, de specialist in tegels en natuursteen van Bunschoten-Spakenburg en omgeving.


Natuursteen ‘leeft’. Iedere steen is eeuwen oud. Geen vloer is hetzelfde. Een traditionele kalkstenen vloer, prachtig wit marmer, wat strakkere grijze tegels of liever Bourgondische stenen? Er zijn talloze mogelijkheden.

Natuursteen maakt uw huis uniek
Uw huis is een unieke plek dat u inricht naar uw eigen smaak. Natuursteen past daar perfect bij. Dit natuurproduct heeft een uniek en levendig uiterlijk. Bekende soorten als marmer, graniet, leisteen en kwartsiet zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen. Of u nu kiest voor een natural, basic, classic of pleasant interieur, het tijdloze karakter van natuursteen past bij elke woonstijl.

Op natuursteen kan worden gelééfd. Het materiaal kan vaak tegen een stootje, is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Het is niet alleen in allerlei afmetingen leverbaar maar ook in verschillende bewerkingen.

Kies voor kwaliteit
Natuursteen verrijkt uw huis en is verrassend vriendelijk geprijsd. Voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap vereist.

Laat u inspireren
Kom voor meer informatie en inspiratie naar onze showroom. Wij helpen u graag en goed!
    
   


"Kies voor een unieke vloer, geen enkele partij is hetzelfde.'"Advies
Elk type natuursteen heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. En passen die eigenschappen bij uw situatie? Wij geven u gratis deskundig advies. Ook over hoe het natuursteen het best verwerkt kan worden. Reinings- en impregneeradviezen krijgt u van ons op papier. Zodat u nog lang plezier van uw natuurstenen vloer heeft.

Wij verwerken het ook voor u
Wilt u liever alles in één hand houden, de levering van de tegels maar ook het verwerken ervan? Ook dat kan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmannen. Of het nu gaat om tegels of natuursteen: wij nemen de regie.
 
Nieuw bouwen of verbouwen? Kom naar het Tegelatelier van Terra Maison.
We heten u van harte welkom in onze showroom in Bunschoten. U vindt ons op Industrieterrein De Haarbrug, Energieweg 13, route >>. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
 
Wilt u meer weten over ons, heeft u vragen of wilt u gratis advies?
Neem vrijblijvend contact met ons op, per telefoon: 033 2980868 of per mail >>

Over onsNew arrivalsHardsteen lookRiverdale
AdresgegevensAanbiedingKeramisch parketWoondecoraties
OpeningstijdenMerkenMozaïekOutlet Toppers
DisclaimerWebshop TegelsProjectenWebshop Terra Maison
© 2020 - Tegelatelier. Webdesign by: Terra-IT