Tegelatelier.

Terra Maison | Tegelatelier. 


Outlet & Store: tegels, natuursteen en woondecoraties in Bunschoten-Spakenburg.


Ons bedrijf heeft meerdere shop-in-shop afdelingen. We hebben onze tegelshowroom met een uitgebreide keuze vloertegels en badkamertegels. Daarnaast hebben we een tegelafdeling speciaal voor de ontwerper van (grootschalige) projecten. Een outlet met A-kwaliteit wandtegels en vloertegels om direct mee te nemen en onze Riverdale-shop met de nieuwste woonaccesoires.


Terra Maison | Tegelatelier.
In onze showroom vindt een uitgebreid assortiment badkamertegels van gerenommeerde topmerken. De nieuwste trends en ontwikkelingen zijn hier te bewonderen in onder andere proefopstellingen. Het assortiment vloertegels is zo mogelijk nog uitgebreider. Kies de juiste sfeer. Met tegels van Terra Maison.


Terra Maison | Projecten.
Voor projecten als hotels, zorgappartementen, bedrijfspanden etc. hebben we een speciaal assortiment tegels. Veelkleurig en in vele formaten. Van antislip met douchebakplinten tot superdun materiaal in 100x100 cm.


Terra Maison | Outlet.
In onze outlet vindt u een scala aan tegels in het lagere prijssegment. A-kwaliteit voor een scherpe prijs. Door een scherpe inkoop van onze gezamelijke bedrijven, rechtstreeks bij de fabrikanten in onder andere Italië en Spanje. Kiezen en gelijk meenemen. Binnenkort ook online verkrijgbaar.
Naar de Outlet >>


Terra Maison | Riverdale.
Beleef de sfeer van de Riverdale woonaccesoires: eigentijds en sfeervol. Sh
op-in-shop en binnenkort ook online verkrijgbaar.
Meer Riverdale >>

 


"Kies de juiste sfeer! Met Riverdale woondecoraties by Terra Maison."


 

       

Over onsNew arrivalsHardsteen lookRiverdale
AdresgegevensAanbiedingKeramisch parketWoondecoraties
OpeningstijdenMerkenMozaïekOutlet Toppers
DisclaimerWebshop TegelsProjectenWebshop Terra Maison
© 2020 - Tegelatelier. Webdesign by: Terra-IT